Shërbime

Akomodimi:

Hoteli disponon 50 dhoma dhe 10 suita përgjithësisht me pamje nga deti.
Dhomat janë të pajisura me të gjitha facilitetet dhe shërbimet e nevojshme.
Dhomat dopjo, dyshe dhe treshe janë elegante, të rehatshme dhe të dekoruara me profesionalizëm. Në çdo dhomë ekziston mundësia e një krevati shtesë.

Restorantit dhe bari:

Restorant me shërbim special.
Restorant me pamje nga deti.
Bar multifunksional me pamje nga deti.
Guzhine internacionale dhe tradicionale, cilësore dhe me menu të larmishme.
Gatishmëri dhe porosi preferenciale të klientëve

Plazhi:

Plazh privat falas për çdo klient të Hotelit.
Plazhi ndodhet O m larg Hotelit.
Plazh i mrekullueshëm dhe i qetë.

Hotel Ambassador:

• Hotel-Restorant cilësor e luksoz me vendndodhje mbresëlënëse buzë Adriatikut.
• Facilitete dhe shërbime për pushim me nivel e profesionalizëm të lartë.
• Dhoma të rehatshme e të këndshme me pamje nga deti.
• Afërsi dhe mundësi e shpejtë lëvizje në të gjitha destinacionet e rëndësishme të vendit tonë.
• Çmime më konkuruese në tregun e turizmit shqiptar.