Hotel Ambassador

17_big

Hotel Ambassador ndodhet ne vendin e quajtur Rana e Vogel , Shengjin , Lezhe , Albania. Pozicioni i tij prane detit dhe kodrat pas, ofrojne nje pamje te bukur, relaxuese dhe shume gjalleri per kalimin e pushimeve verore. Eshte nje hotel modern me nje madhesi mesatare,. Ai ofron komfort dhe cilesi ne sherbime, dhe si rezultat eshte shume i lerverdisshem per cifte ose familje qe deshirojne te kalojne pushimet ne plazhe te mrekullueshem. Plazhi perballe hotelit mirembahet dhe eshte i rezervuar per miqte, prandaj ju do shijoni peisazhin qe ju paraqitet. Personeli i hotelit eshte miqesor dhe do t’ua beje pushimet tuaja shume te kendshme.
Në restorantin e hoteli tone ju do të përjetoni ëndrrën tuaj. Kurorëzoni vizitën tuaj në një ambient të nje harmonie perfekte. Harrojeni stresin e jetës së përditshme dhe zhytuni në një perjetim që ju do ta ruani gjatë në kujtesën tuaj.

Panorama mrekulluese, kuzhina jone me specialitete nacionale dhe internacionale, sherbimi dhe stafi miqesore i hotelit do ti japin ate note lumturie pushimeve tuaja dhe do te harroni gjithe lodhjen dhe stresin e perditshem.