Facilitete dhe shërbime

Të përgjithshme

 • Recepsion të hapur 24 orë
 • Restorant & bar
 • Kuzhine Tradicionale
 • Kuzhine e Huaj
 • Internet Wireless falas
 • Shërbim lavanterije
 • Roje sigurije
 • Kënd lojrash për fëmijë
 • Plazh privat falas
 • Asistencë mjekësore

Dhomat dhe shërbime extra

  • Dhoma elegante, të këndshme  e moderne
  • Shërbim dhome
  • Ajer të kondicionuar
  • Televizor satelitor
  • Dhoma ku ndalohet duhani
  • Abazhur
  • Mini-bar
  • Tavolinë pune & kolltuk
  • Krevat për fëmijë
  • Krevat dopjo & tek
  • Shtesë Jorgani dhe jastëkë
  • Banjë me dush
  • Ballkon

P.S: Kafshët nuk lejohen